Skip to content

Over ons

Team Powervlies

Powervlies is een in Enschede gevestigd behangbedrijf, gespecialiseerd in vlies behang. Met projecten in onder andere Amersfoort, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam, reizen wij heel Nederland door om vliesbehang te plakken.
Jarenlange ervaring geeft ons de kennis en kunde om kwaliteit te garanderen. Overal en altijd. Onze renovlies behangers zijn vakkundig opgeleide specialisten, die oog voor detail hebben. Uw wensen zijn voor ons heel belangrijk en we zullen altijd net dat beetje extra doen om u het perfecte resultaat te geven!

Ervaren, vakkundig team

Met ons gemotiveerde team van gecertificeerde vakmensen hebben wij een schat aan ervaring met het naadloos aanbrengen van vlies behang. Iedereen is bereid de mouwen op te stropen. Mede hierdoor kunnen we goed anticiperen op uw wensen. Bovendien zijn we erg flexibel.

Bent u op zoek naar een vliesbehanger die u de beste kwaliteit in wandafwerking kan geven? Bij Powervlies staan wij voor u klaar met een team van renovlies specialisten.

Kunt u wel wat inspiratie gebruiken? We geven u graag goed advies waar u mee verder kunt. U kiest de kleur die u mooi vindt en wij zorgen voor een naadloos eindresultaat: een prachtige muur of een mooi plafond.

Bij Powervlies staan er 2 dingen centraal:

-Kwaliteit
-Klanttevredenheid

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag ons dan om een vrijblijvende prijsopgave!
Goede kwaliteit vliesbehang
(190 grams)
Een naadloos resultaat
Alle hoeken worden afgekit met een kwaliteit acrylaatkit
Wanden worden machinaal geschuurd
Kleurwanden in de door u gekozen kleur
Soarele Md
Soarele Md
06/07/2023

Kwaliteit

Bij Powervlies staat kwaliteit voorop. We maken uitsluitend gebruik van A-merk materialen. Dat geldt zowel voor het vliesbehang, als ook de saus, want wij vinden dat alleen met de beste materialen een perfect eindresultaat behaald kan worden.

Wij werken nauw samen met diverse bekende groothandels, zoals bijvoorbeeld Sikkens, Zero en Intervos. Zij zorgen ervoor dat wij te allen tijde toegang hebben tot de beste materialen die er op dat moment op de markt beschikbaar zijn.

Wij plakken enkel met 190gr vliesbehang. Dit is op dit moment kwalitatief het sterkste en zwaarste soort vlies behang. Dat maakt het tot het beste product op de markt. Het zorgt voor echte power op uw wand. Scheurvorming krijgt geen kans meer met deze dikke kwaliteit vliesbehang.

Ook in saus bestaat er veel verschil in kwaliteit en prijs. Samen met u vinden we de voor u ideale oplossing. Is ons Standaard Pakket voldoende of heeft u toch liever ons Plus Pakket? Alles is mogelijk bij Powervlies!

Klanttevredenheid

Bij Powervlies is de klant nog ouderwets koning. Eén van onze speerpunten is “afspraak is afspraak”.

Wij zorgen ervoor dat de afspraken die we met u maken altijd worden nagekomen. Dit betekent bijvoorbeeld ook dat u zo snel mogelijk een reactie van ons krijgt, nadat u een offerte hebt aangevraagd op deze website.

Wanneer we met u een startdatum voor het aanbrengen van vlies behang hebben afgesproken, maken we de woning binnen 10 werkdagen helemaal klaar. De oplevering zal hierna samen met u plaatsvinden. U loopt samen met één van onze medewerkers de woning door om te kijken of alles helemaal aan uw wensen voldoet.

Wij geven 100% garantie op al onze geleverde diensten. Mocht er dus toch iets misgaan tijdens, of na onze werkzaamheden, dan horen wij dat graag. Wij zorgen in dat geval samen voor een passende oplossing.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons op!

×